Marlon Sebel, eigenresse van www.grotematenmode.com gaat het land door. Op 20 maart 2015 hadden wij van Lady Plus Fashion een ontzettend leuk gesprek/interview met Marlon. 

Lees hieronder meer over het interview.

 

Anderhalf jaar geleden kwam Lady PLUS Fashion online. Een webwinkel die me meteen opviel doordat het een ander aanbod heeft dan de meeste webwinkels. Toen nog voornamelijk jurken en enkele tops. De collectie is ondertussen uitgebreid met nog meer jurken en tops, pantalons en tassen. Het grootste aanbod blijft jurken en wat voor een jurken!

Meriam, je bent midden in de crisisperiode een webshop gestart, kan je er wat meer over vertellen?
Ik ben Surinaamse en als ik naar een feest ga wil ik een mooie jurk aan en die kon ik nergens vinden. Ik vind dat als je een grote maat hebt dat je er ook stijlvol uit mag zien. Ik ben gaan zoeken en kwam op twee prachtige merken uit die nog niet werden verkocht in Nederland. Jurken waar ik meteen verliefd op werd. Ik had de mazzel dat ik klein kon beginnen. Ik begon met 12 stuks om te kijken of 
het aansloeg. Het was een risico want de merken waren onbekend en het segment vrij hoog maar de jurken verkochten zichzelf. Ondertussen heb ik ruim 100 stuks in de webwinkel hangen en sinds kort verkoop ik er naast een derde merk ook prachtige leren tassen bij.

Je hebt de kleding niet thuis hangen begreep ik? 
Dat klopt inderdaad. Ik vind het belangrijk dat de kleding stofvrij en kreukvrij worden aangeleverd. Thuis heb ik er de ruimte niet voor. De kleding wordt verzonden vanuit een distributiecentrum in Nederland. Daar hangt de kleding keurig aan hangers. De kleding wordt geseald verstuurd in stofvrije hoezen en de jurken worden ook verzonden met de hanger.

Wat maakt je jurken bijzonder? 
De jurken hebben mooie vrouwelijk vormen. Ze zijn geschikt voor ieder figuur. Iemand met een zandloper figuur heeft een ander model jurk nodig dan iemand met een ovaal figuur. Bij de modellen staat dan ook beschreven voor welk figuur ze het best passen. Verder zijn de jurken van mooie stoffen gemaakt en hebben ze vooral veel kleur.

Wat is het fijne van de tops?
De tops zijn zeer variabel te dragen. Chique op een mooie pantalon maar lekker casual op een jeans. Zo kan je er veel kanten mee op.

Wat vind je het leukste van Lady PLUS Fashion?
Ik geniet van het contact met mijn klanten. Ik vind het belangrijk de klant goed te helpen. Ik heb liever dat ze iets terugsturen als het niet mooi valt dan dat ze mijn kleding niet mooi dragen. Ik krijg veel foto's opgestuurd en zal dan ook nooit zeggen dat iets mooi staat als dat niet zo is. Ik heb al veel klanten kunnen helpen die elders niet konden slagen en die dan het feest van hun leven hebben door alle complimenten die ze krijgen. Heerlijk vind ik dat.

Meer over Lady PLUS Fahion: 
Damesmode maat 42 t/m 56/58. Voor ieder budget vanaf €44,95. Verzenden is gratis en retouneren ook. De kleding wordt stofvrij aangeleverd in een plastic hoes. Voor 16.00 uur (NL) of 14.00 uur (BE) besteld wordt dezelfde dag nog verzonden. Merken Igigi, Kiyonna en Goddiva

Leuk je gesproken te hebben Meriam, dankjewel voor je tijd.